Vill du veta när vi uppdaterar? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev HÄR

SWTK-syd är Svenska Wheaten Terrier Klubbens regionklubb i Skåne, Blekinge, Halland, Göteborg, Småland, samt Öland (postnummerområde 20-43 och 55-57). Här på hemsidan hittar Du info om aktuella aktiviteter och utställningar m.m. Du ska även kunna läsa färska reportage och se bilder från tidigare aktiviteter i regionen. I galleriet hittar Du bilder på medlemmarnas hundar, maila gärna även in favoritbilden på Din wheaten till webmastern.

Clinic med Mikael Magnusson 2012

Årets wheaten clinic var uppdelad i träning i Håslöv och träning i Slottsparken i Malmö. Det ska ju inte bara fungera på en lydnadsplan utan även i den ”riktiga vardagen”. I Håslöv var träningen under mer normala former medans i Slottsparken fick man köra kursen med nyfikna åskådare som stannade upp, tittade och lyssnade på allt som hände. En och annan boll kom in rullandes i gruppen från gänget som samlats i parken denna underbara (för-)sommardag för att spela fotboll. För att inte nämna möten med andra hundar som onekligen ökade spänningen för deltagarna! Och just detta övades det mycket på, möten med andra hundar och ankor!
Det var ett härligt gäng på 8 wheaten med hussar och mattar som samlats och som på bästa sätt tog sig an Mikaels instruktioner och för att citera Mikael, - Efter 5,5 timme var både hundar och förare rätt trötta efteråt ;) Bilderna är från parken.
Av Mikael Magnusson(Vardagskoll) och Tino Tortoriello

Tillbaka